top of page

MURATA LÍTIUM GOMBELEM

A legjobb márkák elemeinek nagykereskedelmi forgalmazói vagyunk: Maxell, Panasonic, Panasonic Eneloop, Varta, Energizer, Duracell, Duracell Procell, GP Batteries, Power One, Seizaiken, MuRata, Renata, Fdk, Seiko, KeepPower, Ultralife, Nitecore, Efest, Tadiran, Xtar, Camelion, Toshiba.

Elemeink közvetlenül a gyártótól származnak, hogy ügyfeleink számára a legjobb árat, a mindig friss elemek megbízhatóságát és az eredeti termékek vásárlásának biztonságát, valamint az EU Csomagolási Szabályzatának megfelelő és az EU-ban történő kereskedelem törvényességét garantáljuk.

Több száz terméket kínálunk közvetlenül a vezető elemgyártóktól, köztük:

ezüst-oxid óraelemek

alkáli elemek

lítium gombelemek

ujratölthető elemek

cink-levegő elemek (hallókészülékek)

cink-szén elemek

speciális elemek

​​Cégünk rendkívül rugalmas felépítése lehetővé teszi, hogy ne növeljük az általunk forgalmazott termékek költségeit, garantálva a legjobb piaci árakat. Erőforrásainkat meghatározott termékekre összpontosítva közvetlenül a gyártóktól a legjobb árat kaphatjuk a forrásnál, és megvédhetjük vásárlóinkat a versenytől.

Ezenkívül csak közvetlenül értékesítünk, és nem használunk olyan ügynököket vagy képviselőket, akik kivesznek egy szeletet a profitjából.

A legjobb árak

Közvetlen értékesítés ügynökök vagy képviselők nélkül

Nincs minimális

rendelés

Mindig friss elemek közvetlenül a márka gyártójától

Szállítás személyesen vagy DPD vagy Magyar Posta futárral

MINDEN LÍTIUM ELEMEK

EVERON elem nagyker

SZÁLLÍTÁS

A megrendeléseket helytől és súlytól függően a Magyar Postára vagy a DPD futárra bízzuk, a szállítási költség fix nettó 1700 Ft.

Lehetőség van személyes kiszállítás választására, kéthetente az Ön városában vagyunk és ki tudjuk szállítani a rendelést. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtudja, melyik napon leszünk az Ön városában. Rendelését legközelebbi látogatásunk alkalmával, tehát legkésőbb 15 napon belül kiszállítjuk.

FIZETÉS

Fizetést elfogadunk banki átutalással, utánvéttel a futárnak, betéti és hitelkártyát a futárnak, vagy készpénzt, ha megrendelését közvetlenül tőlünk szállítják.

bottom of page