Kiváló minőségű legfinomabb bőrből kézzel készített óraszíjak.

A Király kollekció valódi angol és egzotikus, értékes bőrből készült bőrszíjakat tartalmaz, például valódi krokodilbőr, aligátorbőr, gyík és struccbőr, amelyek kézzel készültek Olaszországban és egzotikus bőr eredetigazolással rendelkeznek.
 

A Király kollekció színek és méretek széles választékát kínálja és a gyártás magas minősége ellenére az árak a piacon a legversenyképesebbek.

LEGYEN VISZONTELADÓNK

ÓRA-ÉKSZERÉSZETI TERMÉKEK FORGALMAZÓJA, CONNOISSEURS, INVERNESS, SEIZAIKEN, POLYWATCH, ÓRASZÍJAK, LOX, B PROTECT, RAYOVAC, ÓRAELEM, ÓRAELEMEK, PROFESSZIONÁLIS DISZTRIBÚCIÓ, EVERON, EVERON HUNGARY

LEGYEN A KIRÁLY ÓRA KOLLEKCIÓNK KERESKEDÖJE

 

Töltse le legújabb katalógusunkat, hogy megtalálja a teljes elérhető modell, szín és méret kínálatainkat.

A szíjak gyors kiszállítással megrendelhetőek Magyarország egész területén.

 

Mint minden forgalmazott márkánk esetében, most is örömmel kínálunk önnek értékesítést támogató kellékeket, amelyek segíthetnek az eladások növelésében, beleértve pult-kijelző állványokat, szíjak tartására szolgáló mappákat, ablak matricákat, prospektusokat, ...

Schermata 2021-06-18 alle 14.37.50.png

Töltse le legújabb katalógusunkat, az összes általunk forgalmazott termék leírása mellett megtalálja az árlistát és a márkáink viszonteladására vonatkozó különleges ajánlatokat is.

KIRÁLY ÓRASZÍJAK