ÓRA-ÉKSZERÉSZETI TERMÉKEK FORGALMAZÓJA, CONNOISSEURS, INVERNESS, SEIZAIKEN, POLYWATCH, ÓRASZÍJAK, LOX, B PROTECT, RAYOVAC, ÓRAELEM, ÓRAELEMEK, PROFESSZIONÁLIS DISZTRIBÚCIÓ, EVERON, EVERON HUNGARY

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

CONNOISSEURS

A Connoisseurs világelső és globális piacvezető az ékszer és ezüst gondozásban.

A márka jelen van a világ több mint 60 országában, Észak- Amerikától és Európától egészen Ázsiáig.

A Connoisseurs globális márkavezető szerepének okai a következők:

TERMÉKINNOVÁCIÓ

A Connoisseurs ismert a termékinnovációról és termékeivel átalakította az ékszergondozási ipart.
A Connoisseurs elkötelezett a termékeik fejlesztése iránt. Például az ékszer tisztítószerek hatékonyságát a közelmúltban növelték olyan polimerek hozzáadásával, amelyek növelik az ékszerek ragyogását, miközben csökkentik a kopásból származó apró karcolások megjelenését.

MINÖSÉG

Gyakorlatilag minden Connoisseurs terméket a vállalat legkorszerűbb létesítményében gyártanak Woburnben, Massachusettsben, Boston egyik külvárosában.

Az egyedi tervezésű gépek segítségével és a Connoisseurs saját kiválóság iránti elkötelezettségével a vállalat megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak. Generációk óta a hivatásos ékszerészek a Connoisseurs termékeit használják ékszerek és órák tisztítására. Tudják, hogy tisztitószereink úgy vannak kialakítva, hogy biztonságosan és hatékonyan tisztítsanak meg minden ékszertípust.

KOZMETIKAI CSOMAGOLÁS

A Connoisseurs díjnyertes csomagolása új fogyasztókat vonz a kategóriába. A Connoisseurs kijelenti, hogy azok a termékei, amelyek kozmetikai hangulatúak és kinézetűek, az ékszerápolás minden nő napi szépségápolási szokásai részét kell képeznie.

A Connoisseurs termékeinek csomagolása nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem az innovatív szállítási rendszerek révén is elősegíti a kényelmet és a könnyű használatot.

A CONNOISSEURS MÁR MAGYARORSZÁGON IS ELÉRHETÖ AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL ÉS SZÉLES KÖRÜ TÀMOGATÁSSAL

 
ÓRA-ÉKSZERÉSZETI TERMÉKEK FORGALMAZÓJA, CONNOISSEURS, INVERNESS, SEIZAIKEN, POLYWATCH, ÓRASZÍJAK, LOX, B PROTECT, RAYOVAC, ÓRAELEM, ÓRAELEMEK, PROFESSZIONÁLIS DISZTRIBÚCIÓ, EVERON, EVERON HUNGARY

LEGYEN VISZONTELADÓNK

HA ÖNÖK EGY ÉKSZER VAGY ÓRA ÜZLET AKKOR LEGYEN MÁRKÁINK KERESKEDÖJE

 

Minden termékünkhöz olyan pult-kijelzö állványokat és kijelzöket kínálunk, amelyek garantálják a gyors és ösztönös vásárlást, ezáltal növelve az eladási értéket és javítva az üzlet arculatát. 

 

Új akciókat és különleges ajánlatokat is kínálunk, valamint azt a nagyszerü ajánlatot, hogy 30 napig ingyenesen kipróbálhatják termékeinket.

 

HASZNÁLJA MÁRKÁINKAT AZ ELADÁSAI NÖVELÉSÉRE

 

Minden szinten támogatjuk partnereinket:
személyzeti képzés, nemzetközi hirdetés, kiállító és értékesítés támogatási anyagok, különleges ajánlatok és promóciós események.

 

Extra bevételt generálhat a hozzáadott értékű értékesítéssel, hogy maximalizálja az összes tranzakciót.

 

Növelje üzlete látogatóinak számát a legjobb szolgáltatás felajánlásával.

 

A legjobb vásárlói élmény nyújtása nagyszerű szolgáltatás révén, és olyan szolgáltatások, mint a fülpiercing vagy az ékszertisztítás, maradandó emlékeket hoznak létre az ügyfelek számára.

 

Növelje áruházi arculatát egyedi, innovatív és rendkívül sikeres termékek kínálatával.

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

 

CONNOISSEURS TERMÉKEK

silver-cloth-2.png

SILVER POLISHING

CLOTH

Az UltraSoft® Ezüst Fényező Kendő az ezüst ékszerek könnyű fényezésére és tisztán tartására szolgál. A kényelmes, kétfokozatú tisztítórendszer minden eddiginél könnyebben eltávolítja a szennyeződéseket és segít megelőzni a további szennyeződést. Kényelmes és egyszerű módszer az ezüst ékszerei tisztítására otthon, vagy utazás közben. Ezüst ékszereit fakóból ragyogóvá varázsolja. Órák tisztítására és fényezésére is kiváló.

silver-cleaner-2.png

SILVER

JEWELRY CLEANER

A Sterling ezüst ékszerek gyors és kényelmes tisztításához használja az Ezüst Ékszertisztítónkat. Gyorsan eltávolítja a szennyeződést és visszavarázsolja a sterling ezüst ékszerek ragyogását és fényességét.
FONTOS: KIZÁRÓLAG STERLING EZÜSTÖN HASZNÁLHATÓ.

Tisztítsa és gondozza ezüstlemezét, drágaköves ezüstjét, oxidált ezüstjét vagy antik ezüstjét a Connoisseurs Dazzle Drops Ezüst Krém, a Connoisseurs Ezüst Ékszer Fényező Kendő vagy a Connoisseurs Ékszertörlő segítségével. Ne használjon Ezüst Ékszertisztítót sterling ezüst, drágaköves ezüst vagy oxidált/ antik ezüst ékszerek megtisztítására.

quick-2.png

QUICK JEWELRY

CLEANSER

A Connoisseurs Quick Ékszertisztító minden ékszertípuson biztonságosan használható. A gélszerű tisztító oldat pop-top tartályban érkezik egy csatolt kefével. Kiömlésmentes. Az oldat kíméli a kezeket és megtisztíthatja gyűrűit anélkül, hogy levenné őket.

La-Sonic-Jewelry-Cleaner-Concentrate.png

LASONIC JEWELLERY

BATH

A LaSonic Compact vezeték nélküli ékszerfürdő a korszerű, “csináld magad” tisztító az ékszerek otthoni tisztításához. A La Sonic kristálytiszta tisztítótartályt tartalmaz karusszellel és felfüggesztő kampókkal az ékszerek kéz nélküli tisztításához, valamint tartalmaz egy Ékszertisztító oldat kezdőcsomagot. 4 db AAA elem működteti (nem tartozék). A termékre 1 év garancia vonatkozik.

DAZZLE-DROPS_Silver-with-Box.png

DAZZLE DROPS

SILVER

A Connoisseurs Dazzle Drops Ezüst Ékszertisztító krém polírozza és védi az ezüst ékszereket a szennyeződésektől. Megkönnyíti az ezüst tisztítását rendetlenség és erős szagok nélkül. Tartalmaz merítőkanalat és egy puha ezüst tisztító kefét, amely az összes ezüst felület, többek között sterling ezüst, ezüstlemez és drágaköves ezüst tisztítására specializálódott. Ez a formula környezetbarát és nem mérgező.

gold-cloth-2.png

GOLD POLISHING

CLOTH

Az UltraSoft® Arany Fényező Kendő segít az arany ékszerei könnyű fényezésében és tisztán tartásában otthon vagy utazáskór, hogy minden alkalommal a lehető legjobban ragyogjanak. A kényelmes, kétfokozatú tisztítórendszer megtisztítja és kifényesíti az ékszereket és órákat, miközben könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket és segít megelőzni a további szennyeződést. Arany ékszereit fakóból ragyogóvá varázsolja. Órák tisztítására és fényezésére is kiváló.

precious-2.png

PRECIOUS 

JEWELLERY CLEANER

A Connoisseur Precious ékszertisztító folyadék rendszeres használata elősegíti arany, platina, gyémánt és drágakő ékszereinek ragyogását. Az ékszertisztító formulánkban szereplő polimerek segítenek csökkenteni az apró karcolások megjelenését. A Connoisseurs Precious Bath jó módszer az ékszerekben használt legtöbb fém tisztítására. Ez a formula ammónia-mentes.

foaming-cleanser-2.png

JEWELLERY CLEANSING FOAM

A Connoisseurs új ékszertisztító habja gyengéd, mégis hatékony tisztitó megoldás, amely mélyen behatol az ékszer hasadékaiba, hogy olyan tisztítási módszert kínáljon, amelyet az ékszer tulajdonosok könnyen és kényelmesen használhatnak.

A Connoisseurs ékszertisztító hab minden típusú ékszert megtisztít. Tisztítja az arany, platina és ezüst ékszereket, drágaköveket, igazgyöngyöket, valamint divatékszereket és megkönnyíti a méretesebb darabok tisztítását is.

SONIC-DazzleStik_with-box-1.gif

DIAMOND DAZZLE

STIK

A Connoisseurs Diamond Dazzle Stik® egy elegáns, kozmetikum szerű toll, amely igalmassá teszi a gyémántok és drágakövek tisztítását. A Diamond Dazzle Stik ékszertisztító gélje mikro-finom tisztítószereket és polírozószereket tartalmaz, amelyek ragyogást és fényt kölcsönöznek a gyémántoknak. Pillanatok alatt szépségápolási kezeléseket nyújthat gyémánt ékszereinek bárhol, bármikor. Tökéletes arany, platina és ezüst pántokhoz. Különleges polimereket tartalmaz a karcolások kitöltésére, sok használat után.

DAZZLE-DROPS_Advanced-with-Box.png

DAZZLE DROPS

ADVANCED

A Connoisseurs Dazzle Drops Advanced Ékszertisztító Koncentrátummal többé nincs szükség tisztításra szennyezett oldatban. A 30 ml-es (1 uncia) Advanced Dazzle Drops üveg több mint 80 (10 csepp) adag tisztító oldatot

készít. Tartalmaz egy merítőkanalat, amely több ékszer befogadására alkalmas, valamint egy könnyen megfogható tisztító kefét amely az ékszer összes felületének tisztítására specializálódott. A tisztító oldat biztonságos arany, platina, gyémánt, drágakő és féldrágakő, gyöngy, valamint gyengéd ékszer esetében. Könnyen nyitható tartály, könnyen használható, nem rendetlen és nem mérgező.

jewelry-wipes-2.png

JEWELRY WIPES

A Connoisseurs Ékszertörlők egy könnyen kinyitható kompaktban érkezik, így bárhol, bármikor könnyen tisztíthatóak az arany és ezüst ékszerek. A Connoisseurs ékszertörlő eltávolítja a szennyeződést, miközben védőréteget képez a felületen, elősegítve ékszerei fényességének megőrzését.

delicate-2.png

DELICATE

JEWELLERY CLEANER

Ez a formula gyengéden tisztít és visszahozza az érzékeny és egyedi ékszerek ragyogását.

A Connoisseurs Gyengéd Ékszertisztítója alkalmas aranylemezes ékszerek, féldrága és gyengéd kövek tisztítására, mint a gyöngy, opal, türkiz, korall és az ónix. Ammonia-mentes. Személyre szabott ékszerek tisztítására is alkalmazható.

watch-cloth-purple-2.png

WATCH CLOTH

Tisztít és políroz – AZONNAL. Karkötő és kristály

Egyedi szennyeződésgátló formula

Kétrétegű tisztítórendszer. Az első réteg tisztít és fényesít, a második réteg pedig védő bevonatot képez.

SONIC-DazzleStik_with-box-1.png

SONIC DAZZLE

STIK

A Connoisseurs Sonic Dazzle Stik áttörő újítás az ékszerápolás terén. Gyors, egyszerű és rendkívül hatékony tisztítási módszer minden ékszer számára. Tartalmaz egy 30 ml-es Advanced ékszertisztító gélt és egy 30 ml-es üveg ezüst ékszertisztító krémet. Az Advanced Gél tökéletesen alkalmas arany, platina, gyémánt, finom ékszerek, drágakövek és féldrágakövek tisztítására. Az Ezüst Krém tisztítja és polírozza a sterling ezüstöt, ezüstlemezt és drágaköves ezüstöt. A cserélhető kefefej balra és jobbra leng, miközben percenként 5000 kört tesz meg. A kefének UltraSoft® sörtéi vannak, csiszolt végekkel

TESTRESZABOTT TERMÉK
ÓRA-ÉKSZERÉSZETI TERMÉKEK FORGALMAZÓJA, CONNOISSEURS, INVERNESS, SEIZAIKEN, POLYWATCH, ÓRASZÍJAK, LOX, B PROTECT, RAYOVAC, ÓRAELEM, ÓRAELEMEK, PROFESSZIONÁLIS DISZTRIBÚCIÓ, EVERON, EVERON HUNGARY

Számos lehetőséget kínálunk a Connoisseurs termékek testreszabására, ráhelyezhetjük az ön boltjának logóját a termékekre, vagy egyedi tisztító kendőket készíthetünk az ön igényei szerint, mind a kendőt, mind a csomagolást elkészítve az ön számára.

Testreszabott termékek előnyei:

 

  • Bármelyik alkalomra rendelkezik promóciós termékkel

  • Egyedi termékkel javíthatja üzlete arculatát

  • Ajándékozásra tökéletes termék

  • Nagy haszonkulcsok az értékesítéshez

  • Ideális promóciók, vásárlói hűségkampányok vagy közösségi kampányok létrehozásához

  • Alacsony minimális mennyiség szükséges a termékek testreszabásához, 120 db-tól számítva

Vegye fel velünk a kapcsolatot, mert mindig vannak különleges ajánlataink termékek testreszabására.

 

KÖVESS MINKET