B Protect Logo.png
ÓRA-ÉKSZERÉSZETI TERMÉKEK FORGALMAZÓJA, CONNOISSEURS, INVERNESS, SEIZAIKEN, POLYWATCH, ÓRASZÍJAK, LOX, B PROTECT, RAYOVAC, ÓRAELEM, ÓRAELEMEK, PROFESSZIONÁLIS DISZTRIBÚCIÓ, EVERON, EVERON HUNGARY

B PROTECT

EGYEDI TERMÉK

ÓRA-ÉKSZERÉSZETI TERMÉKEK FORGALMAZÓJA, CONNOISSEURS, INVERNESS, SEIZAIKEN, POLYWATCH, ÓRASZÍJAK, LOX, B PROTECT, RAYOVAC, ÓRAELEM, ÓRAELEMEK, PROFESSZIONÁLIS DISZTRIBÚCIÓ, EVERON, EVERON HUNGARY

A B Protect Watch Protector úttörő az órafelület-védelmet illetően, mivel biztosítja az okosórák és hagyományos órák üvegfelületének védelmét.


A B Protect oleofób bevonattal fedi le az óraüveget, amely láthatatlanná és kellemes tapintásúvá teszi, védve az üveget a mindennapi karcolásoktól és ujjlenyomatoktól.

A B Protect termékcsalád lapos és domboró üveghez egyaránt kapható, 13 és 50 mm közötti méretben.


Amellett, hogy a B Protect bármilyen típusú hagyományos óra védelmére szolgál, az Apple Watch és a Fit Bit okosórákra is kapható.

B Protect Pack.png

LEGYEN VISZONTELADÓNK

HA ÖNÖK EGY ÉKSZER VAGY ÓRA ÜZLET AKKOR LEGYEN MÁRKÁINK KERESKEDÖJE

 

Minden termékünkhöz olyan pult-kijelzö állványokat és kijelzöket kínálunk, amelyek garantálják a gyors és ösztönös vásárlást, ezáltal növelve az eladási értéket és javítva az üzlet arculatát. 

 

Új akciókat és különleges ajánlatokat is kínálunk, valamint azt a nagyszerü ajánlatot, hogy 30 napig ingyenesen kipróbálhatják termékeinket.

 

HASZNÁLJA MÁRKÁINKAT AZ ELADÁSAI NÖVELÉSÉRE

 

Minden szinten támogatjuk partnereinket:
személyzeti képzés, nemzetközi hirdetés, kiállító és értékesítés támogatási anyagok, különleges ajánlatok és promóciós események.

 

Extra bevételt generálhat a hozzáadott értékű értékesítéssel, hogy maximalizálja az összes tranzakciót.

 

Növelje üzlete látogatóinak számát a legjobb szolgáltatás felajánlásával.

 

A legjobb vásárlói élmény nyújtása nagyszerű szolgáltatás révén, és olyan szolgáltatások, mint a fülpiercing vagy az ékszertisztítás, maradandó emlékeket hoznak létre az ügyfelek számára.

 

Növelje áruházi arculatát egyedi, innovatív és rendkívül sikeres termékek kínálatával.