top of page

ADATHORDOZÓ

Az Everon nem csak elemek forgalmazója, hanem okostelefonokhoz, táblagépekhez, laptopokhoz és okosórákhoz való mobiltartozékok nagykereskedése is.

 

A legjobb márkák termékeit, valamint a legismertebb márkák, például az Apple, a Samsung, a Huawei, a Xiaomi és még sokan mások egyedi termékeit forgalmazzuk.

 

Everon nagykereskedelmi telefon:

kábelek, edzett üveg, töltők, power bankok, adathordozó, adapterek, védőfóliák, autós kiegészítők, memóriakártyák, kártyaolvasók

Most nincs megjeleníthető termék itt.

EVERON elem nagyker

SZÁLLÍTÁS

A megrendeléseket helytől és súlytól függően a Magyar Postára vagy a DPD futárra bízzuk, a szállítási költség fix nettó 1700 Ft.

Lehetőség van személyes kiszállítás választására, kéthetente az Ön városában vagyunk és ki tudjuk szállítani a rendelést. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtudja, melyik napon leszünk az Ön városában. Rendelését legközelebbi látogatásunk alkalmával, tehát legkésőbb 15 napon belül kiszállítjuk.

FIZETÉS

Fizetést elfogadunk banki átutalással, utánvéttel a futárnak, betéti és hitelkártyát a futárnak, vagy készpénzt, ha megrendelését közvetlenül tőlünk szállítják.

bottom of page