top of page

EZÜST-OXID ÓRAELEMEK

A legjobb óraelemek márkáinak nagykereskedelmi forgalmazói vagyunk: Maxell, Seizaiken, MuRata, Varta, Energizer, Renata, Seiko.

Óraelemeink közvetlenül a gyártótól származnak, hogy ügyfeleink számára garantáljuk a legjobb árat, a mindig friss elemek megbízhatóságát és az eredeti termékek vásárlásának biztonságát, valamint megfeleljenek az EU Csomagolási Szabályzatának és az EU-n belüli kereskedelem törvényességének.

Cégünk rendkívül rugalmas felépítése lehetővé teszi, hogy ne emeljük az értékesített termékek költségeit, garantálva a legjobb piaci árakat. Ha erőforrásainkat meghatározott termékekre, például óraelemekre összpontosítjuk, közvetlenül a gyártóktól kaphatjuk meg a legjobb forrásárakat, és megvédhetjük vásárlóinkat a versenytől.

Ezenkívül csak közvetlenül értékesítünk, és nem használunk olyan ügynököket vagy képviselőket, akik kivesznek egy szeletet a profitjából.

A legjobb árak

Közvetlen értékesítés ügynökök vagy képviselők nélkül

Nincs minimális

rendelés

Mindig friss elemek közvetlenül a márka gyártójától

Szállítás személyesen vagy DPD vagy Magyar Posta futárral

MINDEN ÓRAELEM

EVERON elem nagyker

SZÁLLÍTÁS

A megrendeléseket helytől és súlytól függően a Magyar Postára vagy a DPD futárra bízzuk, a szállítási költség fix nettó 1700 Ft.

Lehetőség van személyes kiszállítás választására, kéthetente az Ön városában vagyunk és ki tudjuk szállítani a rendelést. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtudja, melyik napon leszünk az Ön városában. Rendelését legközelebbi látogatásunk alkalmával, tehát legkésőbb 15 napon belül kiszállítjuk.

FIZETÉS

Fizetést elfogadunk banki átutalással, utánvéttel a futárnak, betéti és hitelkártyát a futárnak, vagy készpénzt, ha megrendelését közvetlenül tőlünk szállítják.

bottom of page